La navigation intérieure

description de l'itinéraire

Mª Lluïsa Regard

Saisi par Raquel le 05/04/2010

foto itinerari

Mª Lluïsa va néixer l’any 1925 al carrer Teodoro Roviralta a Barcelona. El seu pare, Emilio Regard, era Suïs nascut a Barcelona i la seva mare, Maria Lluïsa Massó, era d’origen francès per part de mare. És la més gran de quatre germanes, anomenades: Janine, Anne Marie i Maite.

Mª Lluïsa, fins als 10 anys, residia a Barcelona amb la seva família i estudiava a l’escola Suïssa.

L’any 1936, quan va esclatar la Guerra Civil, es trobava a La Molina amb la família, d’allà van arribar al centre de França, després va estar-se un any a Ginebra i dos anys més a El Cantón de Zug.

A l’any 1939, un cop va acabar la Guerra, va tornar a Barcelona amb la seva família, va ser escolaritzada per fer el batxillerat a Liceo Francès. Quan va acabar va estudiar Secretariat i es va posar a treballar d’ajudant del seu pare en una fàbrica de productes metal•lúrgics. Un any després d’acabar els estudis de Secretariat va marxar a Londres un any per millorar l’anglès.

L’any 1950 es va casar a Barcelona amb en Jordi Vila Fradera, nascut l’any 1921 a Barcelona. Mª Lluïsa, un cop casada, va deixar de treballar i va tenir 8 fills. Actualment viu a Barcelona.
localisation:

  1. La Molina, 1936
  2. Aurillac, 1936
  3. Ginebra, 1937
  4. El Cantón de Zug, 1938-1939
  5. Barcelona, 1939

Mots clés: Mª Lluïsa Regard Massó La Molina Aurillac Ginebra El Cantón de Zu Barcelona Espanya França Suïssa

La navigation intérieure